Masterfonds
2019

In september start een nieuwe groep verloskundigen (zie foto) die vanuit het masterfonds starten aan hun master. Succes en veel leerplezier dames!



Nieuwe lichting Masterfonds verloskundigen

Bijzonder kenmerk
voor AVAG

AVAG heeft bij de accreditatie in januari een positief advies ontvangen van het visitatiepanel over het bijzonder kenmerk Academische en wetenschappelijke vorming. Het visitatiepanel heeft tijdens het bezoek aan onze locaties de

opleiding beoordeeld als ‘goed’. Wij zijn trots op deze prestatie en het gehele team van AVAG dat zich dagelijks inzet voor het opleiden van studenten.


Anja Zuidinga (rechts op de foto)

Pensioen

Zowel Christine Wisman als Anja Zuidinga, beiden werkzaam in het OLVG-west in Amsterdam, zijn onlangs met pensioen gegaan. Christine en Anja hebben zich jarenlang ingezet als opleider in de praktijk van onze verloskundigen in opleiding. Wij zijn ze dankbaar voor hun jarenlange inzet en wensen ze een mooie tijd toe.


Christine Wisman (links op de foto)

Feestelijke afsluiting van het jaar met cohort 2015

Docenten uit Amsterdam zingen de studenten toe. Muziek, heerlijk eten en een feestelijke aankleding zorgde voor een prima sfeer, waarin ook gedanst werd!

Vierdejaarsstudenten zien elkaar in het laatste studiejaar niet vaak. Ze hebben een minor aan een andere instelling en ze lopen een Public Health stage, soms in het buitenland. Daarnaast hebben ze de lange eindstage, waardoor ze niet vaak op de opleiding zijn.


Om de studenten de gelegenheid te geven samen het jaar af te sluiten, heeft het semesterteam van jaar 4 een cohortfeest georganiseerd waarbij alle vierdejaarsstudenten en medewerkers zijn uitgenodigd.


BEËDIGD

In het afgelopen half jaar zijn beëdigd tot verloskundige:

IN AMSTERDAM:

Annekee Bartelsman, Eline van der Meer, Eva Rovers, Femke Cramer, Lotte Groothuis, Kirsty Schellekens, Carola Kuijpers

IN GRONINGEN:
Maxime Ribberink, Marèl Tiehuis, Martine van het Hof, Jenne Petri, Margot Rovers, Jody Bergan, Elgi van Beu
rden

VOLG ONS OP TWITTER!